De 2-minutenregel voor flesje water met logo

Waterflessen met uw eigen logo ,opdruk en tekst op dit etiket. een flessen zijn geheel naar de persoonlijk smaak in te vullen. Deze flesjes zijn af..

De 330ml. flesjes betreffende de eigen etiket bestaan buitengewoon geschikt voor horeca evenementen, promoting doeleinden, cafeteria, supermarkt ofwel om uw persoonlijk drankje in het flesje te vervaardigen.

U dan ook betaalt de bestelling achteraf. Plusminus 3 dagen na uw verhalen geleverd zijn ontvangt u dan ook aangaande het de factuur. Deze factuur fungeert u te voldoen in de betalingstermijn over 21 dagen.

Hierop zie je exact hoe je logo eruit komt te gadeslaan als dit wordt bedrukt. Wanneer je volstrekt tevreden raakt starten we het drukproces en geraken jouw middelen zo snel geoorloofd bij jou thuis ofwel op kantoor bezorgd.

Ook hoef je niet iedere keer ons nieuwe fles te inkopen. Hiermee spaar jouw niet slechts het milieu, maar tevens je beurs!

Bij Maxilia hebben wij een eigen ontwerpstudio, supersnelle rakkers die wensen het jouw logo zo echt geoorloofd op het product komt.

Wij hebben niet voor niets dit motto "Daar kan zijn niets wat wij niet mogen drukken" We hebben een gespecialiseerd assortiment anti bijzonder scherpe prijzen, supersnelle levertijden en die bestaan tevens nog eens in korte uitgave leverbaar. Ook onderscheidt Maxilia zichzelf bovenal op het servicevlak. Vraag ons voor niets digitaal ontwerp met en ontdek hoe wij het onderscheiden.

Het moest ieder vlug gebeuren, het more info tevens is vlug geleverd. De doppers waren juist, en was een fijne samenwerking betreffende een Schenker "De Dopper flessen bestaan binnen!"

Onze systemen beschikken over ongebruikelijk verkeer van uw computernetwerk vastgesteld. Op die website wordt gecontroleerd ofwel een verzoeken daadwerkelijk door u dan ook worden verzonden en niet via ons robot.

Laat billijk waterflesjes met eigen etiket drukken. Waterflesjes doen dit altijd echt op ons beurs, festiviteit ofwel kantine. Wij beschikken over waterflesjes met plat water ofwel prik (koolzuurhoudend). Strekking 330 ml of 500 ml. Een etiketten alleen kunnen zeker in full colour all over bedrukt geraken.

U dan ook ontvangt ten al die tijde ons digitale drukproef over het ter goedkeuring, daar is niks gedrukt buiten de toestemming.

- Aanwakkeren met wederkerigheid: ondanks dat schrijfblokken drukken nauwelijks omvangrijke investering is, kan de return on investment omvangrijk zijn. Iedereen houdt van cadeautjes en weggevertjes. Op deze methode opweg helpen ze aan het onderhouden van een liefdesrelatie met je klanten.

Een Dopper bidon bezit een Dutch vormgeving, een ontwerper is Rinke over Remortel. Laat een dopperfles bedrukken betreffende jouw reclameboodschap en steun zo de worsteling tegen een berg kunststof afval.

Bekijk de webwinkel vanwege verscheidene maten flesjes, betreffende of zonder smaakje. We verkopen ook bidons en flesjes die je kan vullen betreffende drank tot selectie. Ons unieke waterfles die je kunt hergebruiken is een geliefd promotiemiddel. Hiermee blijft jouw titel iedere keer in beeld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *